Користувачі
0
0 голосів
Ви можете слухати безкоштовно аудіокнигу «Забудь-річка (Авторські читання) - Брати Капранови». Всі аудіокниги жанра "Українська література / Історична проза" слухайте онлайн в найкращій українській бібліотеці sluhayknigi.com
Слухати книгу
11
переглядів
0
відгуків

Про аудіокнигу

  • Назва Забудь-річка (Авторські читання)
  • Автор Брати Капранови
  • Тривалість 03:19:34
  • Дата публікації: 10 березень 2024

Анотація до аудіокниги

Ідеєю роману брати Капранови завдячують своїм дідам, один з яких червоноармієць, а інший — «ворог народу». Автори багато працювали з історичними джерелами, вивчали спогади бійців УПА, німецької та Червоної армій, в'язнів радянських таборів та дослідження підпільного руху 30-х та 40-х років.

Назва книги походить з української міфології. Забудь-річка в уяві наших предків — ріка, яка тече між «цим» і «тим» світом. І коли душа переходить з одного світу до іншого, вона пролітає над річкою і все забуває. Саме така Забудь-річка протікає між поколіннями у кожній українській родині.

Повну версію книги можна послухати тут
Слухайте онлайн
0 голосів
На sluhayknigi.com ви зможете безкоштовно слухати аудіокнигу Забудь-річка (Авторські читання) - Брати Капранови! Слухайте mp3 аудіокнигу без реєстрації у хорошій якості зі свого смартфону чи ПК у будь-який час.

Відгуки

Мінімальна довжина коментаря – 50 символів. Коментарі модеруються
Поки немає коментарів. Ти можеш бути першим!