Користувачі
0
0 голосів
Ви можете слухати безкоштовно аудіокнигу «Роковини весілля - Єжи Красицький». Всі аудіокниги жанра "Аудіо-вистава / Драмa / П'єса" слухайте онлайн в найкращій українській бібліотеці sluhayknigi.com
Слухати книгу
19
переглядів
0
відгуків

Про аудіокнигу

  • Назва Роковини весілля
  • Автор Єжи Красицький
  • Тривалість 00:54:42
  • Дата публікації: 24 лютий 2024

Анотація до аудіокниги

Події п'єси відбуваються у маленькому провінційному містечку, в квартирі Анджея та Зеновії, в роковини їх весілля. Зеня прислухається до кроків, та звуків за вікном чекаючи коханого. Анджей - лікар, і затримується на роботі.

Неочікувано, до невістки приїжджає матір чоловіка. Між ними зав'язується розмова. Матір не задоволена вибором сина, і звинувачує, що саме через дівчину, він поїхав від батьків і більше не повертався. Вона вважає, що в провінції він пропаде, а дружина його не достойна, не така красива, без освіти, бідна. Мета її приїзду вмовити сина повернутися до батьківського дому. Але невістка їй твердо у цьому відмовляє.
Чи розтане серце матері? І хто стане на захист Зені від непроханого гостя?
Слухайте онлайн
0 голосів
На sluhayknigi.com ви зможете безкоштовно слухати аудіокнигу Роковини весілля - Єжи Красицький! Слухайте mp3 аудіокнигу без реєстрації у хорошій якості зі свого смартфону чи ПК у будь-який час.

Відгуки

Мінімальна довжина коментаря – 50 символів. Коментарі модеруються
Поки немає коментарів. Ти можеш бути першим!