Користувачі
0
0 голосів
Ви можете слухати безкоштовно аудіокнигу «Валер’ян Підмогильний — Військовий літун - Валер’ян Підмогильний». Всі аудіокниги жанра "оповідання" слухайте онлайн в найкращій українській бібліотеці sluhayknigi.com
Слухати книгу
4
переглядів
0
відгуків

Про аудіокнигу

  • Назва Валер’ян Підмогильний — Військовий літун
  • Автор Валер’ян Підмогильний
  • Тривалість 01:35:51
  • Дата публікації: 21 червень 2024

Анотація до аудіокниги

Вперше оповідання «Військовий літун» було надруковано в журналі «Червоний шлях». Попередня згадка про оповідання з'явилася в «Літературно-мистецькій хроніці» журналу «Нова громада». Історія публікації оповідання характерна тим, що це було певною мірою примирення редакції «Червоного шляху» з непокірним письменником. Адже за публікації в емігрантській періодиці журнал двічі виступав з критичними заувагами на творчість В.Підмогильного. Письменник особисто та колективно з Г. Косинкою і Т. Осьмачкою намагався спростувати звинувачення журналу «Червоний шлях». Друк оповідання супроводжувався коментарем від редакції, де назвали ситуацію з'ясованою і вичерпаною. Твір послужив назвою для нової збірки оповідань, входив до видань «Проблема хліба». Рукопис не знайдено.

автор озвучки Валерій Клименко
Слухайте онлайн
0 голосів
На sluhayknigi.com ви зможете безкоштовно слухати аудіокнигу Валер’ян Підмогильний — Військовий літун - Валер’ян Підмогильний! Слухайте mp3 аудіокнигу без реєстрації у хорошій якості зі свого смартфону чи ПК у будь-який час.

Відгуки

Мінімальна довжина коментаря – 50 символів. Коментарі модеруються
Поки немає коментарів. Ти можеш бути першим!