Користувачі
0
0 голосів
Ви можете слухати безкоштовно аудіокнигу «Юрій Яновський — Майстер корабля - Юрій Яновський». Всі аудіокниги жанра "Програма ЗНО / Роман" слухайте онлайн в найкращій українській бібліотеці sluhayknigi.com
Слухати книгу
4
переглядів
0
відгуків

Про аудіокнигу

  • Назва Юрій Яновський — Майстер корабля
  • Автор Юрій Яновський
  • Тривалість 07:16:42
  • Дата публікації: 30 грудень 2023

Анотація до аудіокниги

«Майстер корабля» — перший роман Ю. Яновського, автобіографічний. Твір, «легкий і життєжадібний», написаний на одному подиху. Автор належить до покоління тих художників слова, які відкривали нові теми, шукали нові художні форми, йшли незвіданими шляхами. Свіжістю барв, глибиною образів, жанровим розмаїттям, високим духом романтики позначені кращі його здобутки в царині літератури.

«Майстер корабля» написаний відчайдушним романти­ком, залюбленим у море, життя, людей, письменником, що вміє «горіти» над твором. Тут утверджується «романтика вітаїзму», непереможне життєлюбство. Що повинна взяти з собою в подальшу дорогу українська нація? Який багаж духовності, які морально-етичні вартос­ті? Що буде оберігати її в майбутньому? Ці проблеми і порушуються в романі.
Слухайте онлайн
0 голосів
На sluhayknigi.com ви зможете безкоштовно слухати аудіокнигу Юрій Яновський — Майстер корабля - Юрій Яновський! Слухайте mp3 аудіокнигу без реєстрації у хорошій якості зі свого смартфону чи ПК у будь-який час.

Відгуки

Мінімальна довжина коментаря – 50 символів. Коментарі модеруються
Поки немає коментарів. Ти можеш бути першим!