Користувачі
0
0 голосів
Ви можете слухати безкоштовно аудіокнигу «Павло Тичина — Ви знаєте, як липа шелестить - Павло Тичина». Всі аудіокниги жанра "Програма ЗНО / поезія / Вірші від Кварталу" слухайте онлайн в найкращій українській бібліотеці sluhayknigi.com
Слухати книгу
6
переглядів
0
відгуків

Про аудіокнигу

  • Назва Павло Тичина — Ви знаєте, як липа шелестить
  • Автор Павло Тичина
  • Тривалість 00:00:38
  • Дата публікації: 20 лютий 2024

Анотація до аудіокниги

Вірш «Ви знаєте, як липа шелестить» засвідчив неабиякий талант майбутнього символіста. Вірш не належав до жодної збірки, лише пізніше увійшов до збірки «Сонячні кларнети».

Ліричний герой сповнений почуттів, він звертається з риторичними запитаннями до уявних опонентів, які теж мають відчувати те, що і він, він закликає до рішучості, проте сам не виявляє цієї рішучості. Лише щира, закохана душа здатна бачити символічні образи природи, а закохані, очевидно, бачать спільні образи. І тому риторичне питання на початку вірша трансформується в риторичне ствердження. Ліричний герой знайшов однодумців, він не самотній у своїх почуттях!
Слухайте онлайн
0 голосів
На sluhayknigi.com ви зможете безкоштовно слухати аудіокнигу Павло Тичина — Ви знаєте, як липа шелестить - Павло Тичина! Слухайте mp3 аудіокнигу без реєстрації у хорошій якості зі свого смартфону чи ПК у будь-який час.

Відгуки

Мінімальна довжина коментаря – 50 символів. Коментарі модеруються
Поки немає коментарів. Ти можеш бути першим!