Користувачі
0
0 голосів
Ви можете слухати безкоштовно аудіокнигу «Володимир Леонтович - Спогади утікача - Володимир Леонтович». Всі аудіокниги жанра "Проза / Повість" слухайте онлайн в найкращій українській бібліотеці sluhayknigi.com
Слухати книгу
1
переглядів
0
відгуків

Про аудіокнигу

  • Назва Володимир Леонтович - Спогади утікача
  • Автор Володимир Леонтович
  • Тривалість 03:11:00
  • Дата публікації: 21 лютий 2024

Анотація до аудіокниги

Спогади культурно-громадського діяча, письменника і мецената Володимира Миколайовича Леонтовича, які вийшли друком у 1922 році в Берліні. Цей твір – драматична епопея втечі від більшовицького режиму, із виразними деталями й цікавими рефлексіями. Автор описує будні співіснування з новою владою під щоденною загрозою репресій чи просто кулі в лоб, зображує деморалізацією суспільства (відсутність поваги до власності, аморальність). “Покидав я свій город та свій хутір… в пригніченому, сумному та якомусь неусвідомленому стані”, писав він у “Спомині утікача”. Розумів-бо: прощається з Україною надовго, може, назавжди.
Слухайте онлайн
0 голосів
На sluhayknigi.com ви зможете безкоштовно слухати аудіокнигу Володимир Леонтович - Спогади утікача - Володимир Леонтович! Слухайте mp3 аудіокнигу без реєстрації у хорошій якості зі свого смартфону чи ПК у будь-який час.

Відгуки

Мінімальна довжина коментаря – 50 символів. Коментарі модеруються
Поки немає коментарів. Ти можеш бути першим!