Користувачі
0
0 голосів
Ви можете слухати безкоштовно аудіокнигу «Євген Лір - Підземні ріки течуть - Євген Лір». Всі аудіокниги жанра "Проза" слухайте онлайн в найкращій українській бібліотеці sluhayknigi.com
Слухати книгу
14
переглядів
0
відгуків

Про аудіокнигу

  • Назва Євген Лір - Підземні ріки течуть
  • Автор Євген Лір
  • Тривалість 05:03:04
  • Дата публікації: 8 серпень 2024

Анотація до аудіокниги

На початку збірки «Підземні ріки течуть» автор запалює свічку у темному підвалі – і замикає читача у ньому, лишаючи сам-на-сам з безликими картонними фігурами з порцеляновими головами. У кожної з восьми фігур є своя історія, своя тінь на пожовклій від часу стіні. Навіщо літнє подружжя прямує у самісіньке серце небезпечної зони Темряви? Що ховається за личиною гротескного «ми»? Низка символів, що проходить крізь усі частини книжки, поступово перетворюється на тло для прихованої, дев’ятої історії, де поєднуються всі події, всі сенси та натяки. І тоді вам буде що сказати чорній істоті з зубастою пащею, яка чекає наприкінці шляху.
Слухайте онлайн
0 голосів
На sluhayknigi.com ви зможете безкоштовно слухати аудіокнигу Євген Лір - Підземні ріки течуть - Євген Лір! Слухайте mp3 аудіокнигу без реєстрації у хорошій якості зі свого смартфону чи ПК у будь-який час.

Відгуки

Мінімальна довжина коментаря – 50 символів. Коментарі модеруються
Поки немає коментарів. Ти можеш бути першим!