Користувачі
3.3
3 голосe
Ви можете слухати безкоштовно аудіокнигу «Атомні звички. Легкий і перевірений спосіб набути корисних звичок і позбутися звичок шкідливих - Джеймс Клір». Всі аудіокниги жанра "Світова література / Книги про бізнес / Саморозвиток" слухайте онлайн в найкращій українській бібліотеці sluhayknigi.com
Слухати книгу
804
переглядів
1
відгуків

Про аудіокнигу

  • Назва Атомні звички. Легкий і перевірений спосіб набути корисних звичок і позбутися звичок шкідливих
  • Автор Джеймс Клір
  • Тривалість 09:11:51
  • Дата публікації: 13 березень 2024

Анотація до аудіокниги

У книзі Джеймс Клір ділиться надзвичайно цікавою і по-справжньому продуктивною методикою напрацювання корисних звичок. В її основі лежить поняття чотириступеневої моделі звичок (подразник, прагнення, відгук, винагорода), а також чотири породжені цією моделлю закони зміни поведінки. Викладений матеріал підтверджується результатами наукових досліджень, проте книгу слід трактувати не як наукову розвідку, а як посібник з експлуатації, що містить мудрі практичні поради та пояснення механізмів створення і змінювання власних звичок.

Ютуб канал диктора

Слухайте онлайн
3 голосe
На sluhayknigi.com ви зможете безкоштовно слухати аудіокнигу Атомні звички. Легкий і перевірений спосіб набути корисних звичок і позбутися звичок шкідливих - Джеймс Клір! Слухайте mp3 аудіокнигу без реєстрації у хорошій якості зі свого смартфону чи ПК у будь-який час.

Відгуки

Мінімальна довжина коментаря – 50 символів. Коментарі модеруються
brutalbird
brutalbird
7 травня 2024 13:31

Хороша книга, раджу слухати в швидкості 1.25 1.5.