Користувачі
5
1 голос
Ви можете слухати безкоштовно аудіокнигу «Сила звички - Чарлз Дахіґґ». Всі аудіокниги жанра "Світова література / Саморозвиток / Книги про бізнес" слухайте онлайн в найкращій українській бібліотеці sluhayknigi.com
Слухати книгу
346
переглядів
0
відгуків

Про аудіокнигу

  • Назва Сила звички
  • Автор Чарлз Дахіґґ
  • Тривалість 06:33:16
  • Дата публікації: 26 березень 2024

Анотація до аудіокниги

Як звички впливают на життя? Як, змінивши лише один шаблон поведінки, різні люди змогли досягти успіху: стати директором, придбати будинок, пробігти марафон? В основу цієї книжки лягли інтерв’ю із трьома сотнями науковців і директорів підприємств, дослідження, проведені в десятках компаній. Проаналізувавши все це, автор зрозумів, як кожна людина може контролювати свої звички, щоб досягти успіху. Дізнавшись, як створюються та руйнуються звички, ви зможете перебудувати шаблони поведінки, як собі забажаєте. Ви зрозумієте, як змусити себе не палити, менше їсти, займатися спортом, не кричати на близьких, ефективніше працювати.

Ютуб канал диктора

Слухайте онлайн
1 голос
На sluhayknigi.com ви зможете безкоштовно слухати аудіокнигу Сила звички - Чарлз Дахіґґ! Слухайте mp3 аудіокнигу без реєстрації у хорошій якості зі свого смартфону чи ПК у будь-який час.

Відгуки

Мінімальна довжина коментаря – 50 символів. Коментарі модеруються
Поки немає коментарів. Ти можеш бути першим!