Користувачі
0
0 голосів
Ви можете слухати безкоштовно аудіокнигу «Я - легенда - Річард Метісон». Всі аудіокниги жанра "Світова література / Роман / Фантастика / Жахи" слухайте онлайн в найкращій українській бібліотеці sluhayknigi.com
Слухати книгу
18
переглядів
0
відгуків

Про аудіокнигу

  • Назва Я - легенда
  • Автор Річард Метісон
  • Тривалість 06:25:00
  • Дата публікації: 3 травень 2024

Анотація до аудіокниги

Науково-фантастичний роман жахів американського письменника Річарда Метісона, що мав значний вплив на формування в сучасній літературі та мистецтві образів вампірів, зомбі, популяризації концепції всесвітнього апокаліпсиса внаслідок пандемії, а також ідеї опису вампіризму як хвороби. Уперше роман виданий у 1954 році.

Події роману відбуваються з кінця 1975 до 1978 року, після початку пандемії, внаслідок якої все людство виявляється ураженим невідомою хворобою, яку з високою імовірністю переносять комарі, наслідком якої часто є смерть людини (а також інших теплокровних істот), а більш вірогідним наслідком якої є перетворення людини на вампіра. Головний герой роману - Роберт Невілл, колишній військовий, який проживає у Лос-Анджелесі. Маючи імунітет до хвороби, день за днем, місяць за місяцем, оплакуючи своїх близьких і своє навіки втрачене минуле, вбиває колишніх людей, перетворених вірусом на вампірів. Крізь сутінки він хоче прокласти дорогу до тих, хто, можливо, подібно до нього, ще протистоїть крижаному жаху, на який перетворився світ навколо.

Подякувати диктору за озвучку:
ПриватБанк: 4149 4993 7612 8318

Ютуб канал диктора

Слухайте онлайн
0 голосів
На sluhayknigi.com ви зможете безкоштовно слухати аудіокнигу Я - легенда - Річард Метісон! Слухайте mp3 аудіокнигу без реєстрації у хорошій якості зі свого смартфону чи ПК у будь-який час.

Відгуки

Мінімальна довжина коментаря – 50 символів. Коментарі модеруються
Поки немає коментарів. Ти можеш бути першим!