Користувачі
0
0 голосів
Ви можете слухати безкоштовно аудіокнигу «Мислення швидке і повільне - Деніел Канеман». Всі аудіокниги жанра "Світова література / Саморозвиток / Книги про бізнес" слухайте онлайн в найкращій українській бібліотеці sluhayknigi.com
Слухати книгу
58
переглядів
0
відгуків

Про аудіокнигу

  • Назва Мислення швидке і повільне
  • Автор Деніел Канеман
  • Тривалість 22:00:18
  • Дата публікації: 11 травень 2024

Анотація до аудіокниги

Зазвичай ми вважаємо, що діємо раціонально. Але чи справді це так? На основі досліджень із когнітивної та соціальної психології Деніел Канеман розкриває таємниці роботи людського мозку, описує неусвідомлені упередження, властивості інтуїтивного та усвідомленого мислення, роль емоцій в оцінних судженнях. Без цих знань ви ризикуєте зробити неправильний вибір у магазині, інвестувати в неуспішні проекти й загалом приймати неправильні рішення. «Мислення швидке й повільне» навчить вас ефективно користуватися обмеженим ресурсом уваги, ухвалювати рішення в умовах невизначеності й удосконалювати власні судження.

Ютуб канал диктора

Слухайте онлайн
0 голосів
На sluhayknigi.com ви зможете безкоштовно слухати аудіокнигу Мислення швидке і повільне - Деніел Канеман! Слухайте mp3 аудіокнигу без реєстрації у хорошій якості зі свого смартфону чи ПК у будь-який час.

Відгуки

Мінімальна довжина коментаря – 50 символів. Коментарі модеруються
Поки немає коментарів. Ти можеш бути першим!