Користувачі
5
1 голос
Ви можете слухати безкоштовно аудіокнигу «Філософія впевненості в собі - Шарль Пепен». Всі аудіокниги жанра "Світова література / Саморозвиток" слухайте онлайн в найкращій українській бібліотеці sluhayknigi.com
Слухати книгу
126
переглядів
0
відгуків

Про аудіокнигу

  • Назва Філософія впевненості в собі
  • Автор Шарль Пепен
  • Тривалість 04:58:54
  • Дата публікації: 5 липень 2024

Анотація до аудіокниги

Щоразу, коли долають сумніви і страх, що нічого не вийде, — читайте цю книжку. Замість перебувати в стані напруження й невизначеності, надихайтеся мудрим досвідом людей, які боролися з невпевненістю в собі протягом життя.

Спираючись на ґрунтовні праці античних та сучасних філософів, психоаналітиків і психологів, а також на досвід великих спортсменів і митців, Шарль Пепен розкриває таємницю віри в себе. Змінюйте стиль життя і вчіться впевненості в собі, простежуючи шляхи Мадонни, Патріка Едлінджера, Жорж Санд, Джона Леннона, Серени Вільямс та інших легендарних людей.

Скористайтеся можливістю раз і назавжди повірити у свої здібності й запам’ятайте головне: упевненими не народжуються — ними стають.

Ютуб канал диктора

Слухайте онлайн
1 голос
На sluhayknigi.com ви зможете безкоштовно слухати аудіокнигу Філософія впевненості в собі - Шарль Пепен! Слухайте mp3 аудіокнигу без реєстрації у хорошій якості зі свого смартфону чи ПК у будь-який час.

Відгуки

Мінімальна довжина коментаря – 50 символів. Коментарі модеруються
Поки немає коментарів. Ти можеш бути першим!