Користувачі
0
0 голосів
Ви можете слухати безкоштовно аудіокнигу «Хроніки Нарнії. Лев, чаклунка та шафа - Клайв Стейплз Льюїс». Всі аудіокниги жанра "Світова література / Дитяча література / Фентезі" слухайте онлайн в найкращій українській бібліотеці sluhayknigi.com
Слухати книгу
23
переглядів
0
відгуків

Про аудіокнигу

  • Назва Хроніки Нарнії. Лев, чаклунка та шафа
  • Автор Клайв Стейплз Льюїс
  • Тривалість 06:09:48
  • Дата публікації: 31 липень 2024

Анотація до аудіокниги

Перша (друга по внутрішній хронології) книжка серії "Хроніки Нарнії" Клайва Стейплз Льюїса. Вийшла друком у 1950 році. Входить до 100 найкращих романів англійською мовою за рейтингом журналу Time.

Під час бомбардувань Лондона 1940 року в заміському маєтку письменника та філософа Клайва Стейплза Льюїс оселилося четверо евакуйованих дітей. Оглядаючи його старий будинок, один із хлопчиків запитав, чи є щось за великою шафою в одній із кімнат. І Льюїсу одразу пригадалось, як вони з братом малими ховалися в її темряві, щоб розповідати один одному історії... Він зрозумів, що в будь-які часи дітям потрібні добрі та щирі казки. Так майже сімдесят років тому народилася оповідь про чарівну країну Нарнію, яку сьогодні читають діти та дорослі понад 40 мовами світу.

Всі книги серії "Хроніки Нарнії":


Ютуб канал диктора

Подякувати диктору за озвучку:
Моно: 5375414110618997
Patreon: user?u=78993839
Слухайте онлайн
0 голосів
На sluhayknigi.com ви зможете безкоштовно слухати аудіокнигу Хроніки Нарнії. Лев, чаклунка та шафа - Клайв Стейплз Льюїс! Слухайте mp3 аудіокнигу без реєстрації у хорошій якості зі свого смартфону чи ПК у будь-який час.

Відгуки

Мінімальна довжина коментаря – 50 символів. Коментарі модеруються
Поки немає коментарів. Ти можеш бути першим!