Користувачі
0
0 голосів
Ви можете слухати безкоштовно аудіокнигу «Плата за копіювання - Філіп Дік». Всі аудіокниги жанра "Світова література / Повісті й оповідання / Фантастика" слухайте онлайн в найкращій українській бібліотеці sluhayknigi.com
Слухати книгу
20
переглядів
0
відгуків

Про аудіокнигу

  • Назва Плата за копіювання
  • Автор Філіп Дік
  • Тривалість 00:46:46
  • Дата публікації: 11 жовтень 2024

Анотація до аудіокниги

Після ядерної війни минуло чимало років, війни, аналогів якій, світ ще не знав, війни, яка знищила майже все. Викиди небаченої кількості радіації від вибухів атомних бомб привабили з системи Проксима-Центавра на Землю, істот, яких називають Білтонгами. Вони поглинають радіацію, живляться нею.

А ще, Білтонги - це буквально живі 3D-принтери, які можуть досконало скопіювати будь-яку річ, чи то наручний годинник з складним механізмом, чи спиртний напій, чи предмет одягу, будь-що, потрібно лише показати Білтонгу оригінал потрібної речі. Ось так, копіюючи все, що було потрібно, рік за роком, десятиліття за десятиліттям, Білтонги допомогли залишкам людства вижити, але разом з тим, вони зробили їх залежними, та абсолютно безпорадними. Інопланетні помічники, безумовно були могутніми, але не були вічними.

Першими про це дізналися жителі поселення Чикаго, коли їхній Білтонг почав робити все гірші і гірші копії, а потім помер. Одразу після цього в поселенні почався стрімкий занепад, і через дуже короткий час, воно просто перестало існувати. Тоді всі надіялись, що це просто прикрий збіг обставин. Але зараз, в поселенні Шарлотти, події починають розвиватись за тим же сценарієм, і люди починають розуміти, що це початок кінця...

Ютуб канал диктора


Слухайте онлайн
0 голосів
На sluhayknigi.com ви зможете безкоштовно слухати аудіокнигу Плата за копіювання - Філіп Дік! Слухайте mp3 аудіокнигу без реєстрації у хорошій якості зі свого смартфону чи ПК у будь-який час.

Відгуки

Мінімальна довжина коментаря – 50 символів. Коментарі модеруються
Поки немає коментарів. Ти можеш бути першим!