Користувачі
0
0 голосів
Ви можете слухати безкоштовно аудіокнигу «Берег любові - Олесь Гончар». Всі аудіокниги жанра "Українська література / Роман" слухайте онлайн в найкращій українській бібліотеці sluhayknigi.com
Слухати книгу
3
переглядів
0
відгуків

Про аудіокнигу

  • Назва Берег любові
  • Автор Олесь Гончар
  • Тривалість 10:41:15
  • Дата публікації: 26 грудень 2023

Анотація до аудіокниги

Дія в романі розгортається на півдні України. В центрі розповіді - доля старого майстра вузлов'яза з парусника «Оріон» (існує реальне вітрильне судно «Товариш») Андрона Ягнича, його юної племінниці медсестри Інни Ягнич, історія її любові. Життя на сторінках «Берега любові» постає хоч і в романтичному осяянні, але корені його земні, реальні. Починаючи від невтішної картини запалу хлібів, крилатого лету «Оріона», монументальних образів Ягнича й Чередниченка, світлої, золотистої постаті Інни й до трагедії сім'ї Веремієнків -все це взято з реального буття степовиків, котрі пізнають у романі і свої краї (Кураївка так нагадує Чулаківку в пониззі Дніпра), і своїх земляків.
Слухайте онлайн
0 голосів
На sluhayknigi.com ви зможете безкоштовно слухати аудіокнигу Берег любові - Олесь Гончар! Слухайте mp3 аудіокнигу без реєстрації у хорошій якості зі свого смартфону чи ПК у будь-який час.

Відгуки

Мінімальна довжина коментаря – 50 символів. Коментарі модеруються
Поки немає коментарів. Ти можеш бути першим!