Користувачі
0
0 голосів
Ви можете слухати безкоштовно аудіокнигу «Велика рідня. На нашій землі - Михайло Стельмах». Всі аудіокниги жанра "Українська література / Роман" слухайте онлайн в найкращій українській бібліотеці sluhayknigi.com
Слухати книгу
3
переглядів
0
відгуків

Про аудіокнигу

  • Назва Велика рідня. На нашій землі
  • Автор Михайло Стельмах
  • Тривалість 23:55:32
  • Дата публікації: 19 січень 2024

Анотація до аудіокниги

У 1949 році вийшов перший великий роман М. Стельмаха - «На нашій землі», який автор визначив як першу книгу роману-хроніки. Твір про життя українського селянства після революції. В 1951 році він видає другу книгу цього роману — «Великі перелоги». Об'єднавши в один твір обидві частини, письменник дає назву романові «Велика рідня» (1951).

Роман-хроніка «Велика рідня» оповідає про великі соціальні перетворення в житті радянського народу, про духовне зростання радянської людини - будівника нового соціалістичного суспільства.

Твір передає відчуття масштабності подій складного історичного періоду - від завершення громадянської війни і до вигнання фашистських загарбників з радянської землі.

Філософські роздуми і романтична окриленність героя, живописні картини побуту і пейзажі, написані з тонким почуттям природи, з любов'ю до рідної землі, розкривають глибокий ідейно-художній задум письменника.

Всі книги серії «Велика рідня»

1. На нашій землі
2. Великі перелоги
Слухайте онлайн
0 голосів
На sluhayknigi.com ви зможете безкоштовно слухати аудіокнигу Велика рідня. На нашій землі - Михайло Стельмах! Слухайте mp3 аудіокнигу без реєстрації у хорошій якості зі свого смартфону чи ПК у будь-який час.

Відгуки

Мінімальна довжина коментаря – 50 символів. Коментарі модеруються
Поки немає коментарів. Ти можеш бути першим!