Користувачі
0
0 голосів
Ви можете слухати безкоштовно аудіокнигу «Технік великого Києва - Володимир Васильєв». Всі аудіокниги жанра "Українська література / Фентезі" слухайте онлайн в найкращій українській бібліотеці sluhayknigi.com
Слухати книгу
17
переглядів
0
відгуків

Про аудіокнигу

  • Назва Технік великого Києва
  • Автор Володимир Васильєв
  • Тривалість 13:31:49
  • Дата публікації: 20 січень 2024

Анотація до аудіокниги

Дивний світ, нагадує світи мечів і чаклунства, але в цьому світі роль мечів виконують рушниці і пістолети, роль вірного коня - мотоцикл або джип, світ, де замість магії - техніка. Світ гігантських мегаполісів, де всі механічні пристрої живуть своїм, незалежним життям і зовсім не потребують нагляду з боку живих. Світ, що стоїть на межі загибелі, де головному герою доводиться одночасно і врятувати світ, і вбити його.

Ви знаєте, що таке Великий Київ? Це місто, вулицями якого їздять здичавілі вантажівки та мотоцикли. То може візьметеся їх приручити? А можливо, ви до того ж знаєте формулу для відкривання капризних замків? Чи володієте бойовим мистецтвом приборкання лома? Якщо ні – негайно слухайте цю книжку. Неперевершений майстер міської фентезі Володимир Васильєв не тільки не залишить вас без допомоги, але й примусить замислитися. Бо попри карколомні погоні та неймовірні пригоди у вигаданих світах, завжди незмінними залишаються кохання, дружба, прагнення до поступу. Все це, й не тільки це, у романі Володимира Васильєва «Технік Великого Києва».
Слухайте онлайн
0 голосів
На sluhayknigi.com ви зможете безкоштовно слухати аудіокнигу Технік великого Києва - Володимир Васильєв! Слухайте mp3 аудіокнигу без реєстрації у хорошій якості зі свого смартфону чи ПК у будь-який час.

Відгуки

Мінімальна довжина коментаря – 50 символів. Коментарі модеруються
Поки немає коментарів. Ти можеш бути першим!