Користувачі
0
0 голосів
Ви можете слухати безкоштовно аудіокнигу «Прокляті любов'ю - Сімона Вілар». Всі аудіокниги жанра "Українська література / Сучасна проза / Роман" слухайте онлайн в найкращій українській бібліотеці sluhayknigi.com
Слухати книгу
429
переглядів
0
відгуків

Про аудіокнигу

  • Назва Прокляті любов'ю
  • Автор Сімона Вілар
  • Тривалість 12:19:08
  • Дата публікації: 30 січень 2024

Анотація до аудіокниги

Агов!!! Доле, де ти? Де ти, провидіння? Невже у житті існують тільки гроші, інтриги та підступи, а долею керують обов’язок, влада та безчестя? Вона ще молода, надзвичайно приваблива, хоча вже й королева. Вона вже заміжня, дружина, того самого потворного стариганя, якого так ненавиділа, боялася і якому сліпо покорилася! Тепер Велика Франція чекає на спадкоємця трону!!! А як же бути їй, як убити в собі справжні почуття, як вирвати із серця кохання, як витримати зраду?!! Що ж, у монархів є своє прокляття. Прокляття любов’ю для чарівної Мері, яка запам’яталася читачам за книгою непервершеної Сімони Вілар «Любов прокляття королів». Тепер її життя не менш захопливе, драматичне, чи то пак, трагічне. А може, десь на обрії зажевріє промінчик щастя?
Слухайте онлайн
0 голосів
На sluhayknigi.com ви зможете безкоштовно слухати аудіокнигу Прокляті любов'ю - Сімона Вілар! Слухайте mp3 аудіокнигу без реєстрації у хорошій якості зі свого смартфону чи ПК у будь-який час.

Відгуки

Мінімальна довжина коментаря – 50 символів. Коментарі модеруються
Поки немає коментарів. Ти можеш бути першим!