Користувачі
5
1 голос
Ви можете слухати безкоштовно аудіокнигу «Роман з містом - Світлана Горбань». Всі аудіокниги жанра "Українська література / Роман" слухайте онлайн в найкращій українській бібліотеці sluhayknigi.com
Слухати книгу
55
переглядів
0
відгуків

Про аудіокнигу

  • Назва Роман з містом
  • Автор Світлана Горбань
  • Тривалість 02:59:36
  • Дата публікації: 3 лютий 2024

Анотація до аудіокниги

Цей роман - історія кохання Магди Свідзинської, яка народилася й виросла в заможній львівській родині. Донька успішного лікаря має безліч шанувальників, але бере таємний шлюб із простим хлопцем, чим накликає на себе гнів батьків. Її коханий помирає, а примиритися з родиною вона не встигає - до міста входять радянські війська, й батьків розстрілюють. На самотню красуню звертає увагу молодий радянський офіцер.

Цій дивовижній жінці судилася непроста, але яскрава доля - жити на зламі епох, пізнати насолоду кохання та сповна спити лиха, пройти крізь війну та репресії, але попри всі незгоди не втратити головного - власної душі.
Слухайте онлайн
1 голос
На sluhayknigi.com ви зможете безкоштовно слухати аудіокнигу Роман з містом - Світлана Горбань! Слухайте mp3 аудіокнигу без реєстрації у хорошій якості зі свого смартфону чи ПК у будь-який час.

Відгуки

Мінімальна довжина коментаря – 50 символів. Коментарі модеруються
Поки немає коментарів. Ти можеш бути першим!