Користувачі
0
0 голосів
Ви можете слухати безкоштовно аудіокнигу «Веселий світ i Чорна книга - Павло Глазовий». Всі аудіокниги жанра "Українська література / Гумор / Сучасна проза" слухайте онлайн в найкращій українській бібліотеці sluhayknigi.com
Слухати книгу
3
переглядів
0
відгуків

Про аудіокнигу

  • Назва Веселий світ i Чорна книга
  • Автор Павло Глазовий
  • Тривалість 10:36:18
  • Дата публікації: 14 лютий 2024

Анотація до аудіокниги

З назви нової книжки легко здогадатися, що вона не лише смiшна, але й очевидячки сумна, бо чорний колiр нiколи не символiзував радiсть. Окремо гуморесок, усмiшок, мiнiатюр та байок, якi входять до дванадцяти тематичних роздiлiв, читач ознайомиться з роздумами автора про життя-буття, про вiйну i мир, про мораль i етику, про мистецтво и естетику, та про iншi непростi матерiї. Вони зiбранi в своерiднi прозово-поетичнi композицiї з далеким вiд гумору заголовком "Чорна книга".

Тут читач знайде солдатську лiрику поета, ветерана Великої Вiтчизняної вiйни. Автор одверто розповiдає про те, що важкою хмарою нависало над його душею протягом усього свiдомого життя.
Слухайте онлайн
0 голосів
На sluhayknigi.com ви зможете безкоштовно слухати аудіокнигу Веселий світ i Чорна книга - Павло Глазовий! Слухайте mp3 аудіокнигу без реєстрації у хорошій якості зі свого смартфону чи ПК у будь-який час.

Відгуки

Мінімальна довжина коментаря – 50 символів. Коментарі модеруються
Поки немає коментарів. Ти можеш бути першим!