Користувачі
0
0 голосів
Ви можете слухати безкоштовно аудіокнигу «Ген воїна - Руслан Горовий». Всі аудіокниги жанра "Українська література / Сучасна проза / Повісті й оповідання" слухайте онлайн в найкращій українській бібліотеці sluhayknigi.com
Слухати книгу
8
переглядів
0
відгуків

Про аудіокнигу

  • Назва Ген воїна
  • Автор Руслан Горовий
  • Тривалість 3:46:03
  • Дата публікації: 17 лютий 2024

Анотація до аудіокниги

Руслан Горовий - український журналіст, автор відомого проекту "Служба розшуку дітей", Заслужений журналіст України, режисер-документаліст, поет і музикант, письменник, автор збірок повістей та оповідань. Співзасновник видавництва "ТаТиШо". Засновник мистецького проекту "Так працює пам'ять", що має на меті вшанування пам'яті Дані Дідіка.
Лише чотири історії, кожна з яких захоплює живими, гострими й бурхливими відчуттями.

Історія військового пілота у зоні АТО (оповідання "Нижче неба"), історія кохання сільського електрика та залізничниці-практикантки на провінційному залізничному переїзді (оповідання "Переїзд") та історія блогера і його розслідування таємниці загибелі своїх батьків через багато років потому (повість "Buenos dias, chica"). А також – історія однієї сучасної спецоперації, за участі спец призначенців України та росії, в зоні відчуження, у якій є й авторська, трохи фантастична, версія того, що насправді сталося на Чорнобильській АЕС майже тридцять років тому (повість "Ген воїна").

Ютуб канал Юрій Сушко
Слухайте онлайн
0 голосів
На sluhayknigi.com ви зможете безкоштовно слухати аудіокнигу Ген воїна - Руслан Горовий! Слухайте mp3 аудіокнигу без реєстрації у хорошій якості зі свого смартфону чи ПК у будь-який час.

Відгуки

Мінімальна довжина коментаря – 50 символів. Коментарі модеруються
Поки немає коментарів. Ти можеш бути першим!