Користувачі
0
0 голосів
Ви можете слухати безкоштовно аудіокнигу «Кодло. Експерементальне дослiдження - Марина Соколян». Всі аудіокниги жанра "Українська література / Сучасна проза" слухайте онлайн в найкращій українській бібліотеці sluhayknigi.com
Слухати книгу
15
переглядів
0
відгуків

Про аудіокнигу

  • Назва Кодло. Експерементальне дослiдження
  • Автор Марина Соколян
  • Тривалість 07:51:00
  • Дата публікації: 20 лютий 2024

Анотація до аудіокниги

У книзі є все, щоб зацікавити якнайширше коло читачів — напружений сюжет, симпатичні молоді герої, які відчайдушно дурять один одного, старовинні таємниці та інформаційні технології. Події розгортаються на «прихованому факультеті» Університету Сент-Ендрюза — Школи Містифікації. У цій школі юні таланти набувають знань з фальсифікації, міфотворчості та теорії змови, щоб потім успішно застосувати їх на практиці. Єдина підказка для читачів — не слід сприймати буквально все, що діється в цій школі, адже, як стверджує авторка, це лише містифікація, лише гра, яка, щоправда, має всі шанси стати нещадною грою без правил.
Слухайте онлайн
0 голосів
На sluhayknigi.com ви зможете безкоштовно слухати аудіокнигу Кодло. Експерементальне дослiдження - Марина Соколян! Слухайте mp3 аудіокнигу без реєстрації у хорошій якості зі свого смартфону чи ПК у будь-який час.

Відгуки

Мінімальна довжина коментаря – 50 символів. Коментарі модеруються
Поки немає коментарів. Ти можеш бути першим!