Користувачі
4.2
6 голосів
Ви можете слухати безкоштовно аудіокнигу «І прибуде суддя - Володимир Лис». Всі аудіокниги жанра "Українська література / Детектив" слухайте онлайн в найкращій українській бібліотеці sluhayknigi.com
Слухати книгу
1 046
переглядів
0
відгуків

Про аудіокнигу

  • Назва І прибуде суддя
  • Автор Володимир Лис
  • Тривалість 09:58:21
  • Дата публікації: 6 березень 2024

Анотація до аудіокниги

Молодий випускник юрфаку прибуває нічним потягом до поліського містечка Стара Вишня. Він одержимий манією справедливості, прагне стати суддею, на якого давно чекають. Але чому саме з ночі його приїзду в містечку бере початок ланцюг дивних смертей – убивств, самогубств? Що і хто стоїть за ними? Справжній чи фальшивий щоденник, в якому описані загадкові події в Старій Вишні, пред’являє молодий суддя слідству? До якої межі людина може судити інших навіть з найкращими намірами? Відповіді на ці питання майстерно зашифровано у романі. Хтось сприйме його як витончений психологічний трилер, в якому переплелися українська провінційна реальність і містика. Хтось – як блискучу містифікацію, за якою ховається щемлива історія про почуття двох надзвичайно самотніх людей, ніби замкнених в кімнаті зі страхітливими потворами із картин Ієроніма Босха.
Слухайте онлайн
6 голосів
На sluhayknigi.com ви зможете безкоштовно слухати аудіокнигу І прибуде суддя - Володимир Лис! Слухайте mp3 аудіокнигу без реєстрації у хорошій якості зі свого смартфону чи ПК у будь-який час.

Відгуки

Мінімальна довжина коментаря – 50 символів. Коментарі модеруються
Поки немає коментарів. Ти можеш бути першим!