Користувачі
0
0 голосів
Ви можете слухати безкоштовно аудіокнигу «Із життя психів - Тетяна Винокурова-Садиченко». Всі аудіокниги жанра "Українська література / Сучасна проза" слухайте онлайн в найкращій українській бібліотеці sluhayknigi.com
Слухати книгу
13
переглядів
0
відгуків

Про аудіокнигу

Анотація до аудіокниги

В цій книжці живуть гремліни, кошеня, яке перетворюється на Сфінкса, Янгол і руде дівча, яке вивчає теорію відносності. І це просто історія про... психушку, про кохання, про пошуки змісту, який схований за склом розбитих люстерок.

Все дуже просто. Дівчинка чекає на янгола. Янгол шукає дівчинку. Вона не знає, що їй потрібен янгол, вона носить у кишені зламане люстерко, товаришує із своїм другим «я», виховує гремліна та вчить теорію відносності. Все дуже складно: янгол не може вийти з психіатричної лікарні, бо його крила зламані. Все дуже заплутано: психіатричною лікарнею подорожують привиди, а лікар і сам не відмовився б навідати психіатра.
Слухайте онлайн
0 голосів
На sluhayknigi.com ви зможете безкоштовно слухати аудіокнигу Із життя психів - Тетяна Винокурова-Садиченко! Слухайте mp3 аудіокнигу без реєстрації у хорошій якості зі свого смартфону чи ПК у будь-який час.

Відгуки

Мінімальна довжина коментаря – 50 символів. Коментарі модеруються
Поки немає коментарів. Ти можеш бути першим!