Користувачі
0
0 голосів
Ви можете слухати безкоштовно аудіокнигу «Віють вітри, віють буйні... - Володимир Винниченко». Всі аудіокниги жанра "Українська література / Повісті й оповідання / Дитяча література" слухайте онлайн в найкращій українській бібліотеці sluhayknigi.com
Слухати книгу
2
переглядів
0
відгуків

Про аудіокнигу

  • Назва Віють вітри, віють буйні...
  • Автор Володимир Винниченко
  • Тривалість 00:29:32
  • Дата публікації: 11 березень 2024

Анотація до аудіокниги

Моторошно й тривожно в порожній кімнаті малому Гринькові. На вулиці вже посутеніло, і кожен закуток здається хлопчикові підступним і таємничим. Вдома немає нікого, тільки дівчина-наймичка, та й вона порається десь на кухні. А на малого вже насуваються звідусюди похмурі ворожі сили. От-от схоплять і стягнуть його з печі додолу. І в Гринькові борються два протилежних почуття: сидіти й цокотіти з переляку зубами на печі чи покликати на допомогу наймичку Саньку.

Як розвиватимуться події далі, ви дізнаєтеся, прослухавши чудове оповідання видатного українського письменника Володимира Винниченка.
Слухайте онлайн
0 голосів
На sluhayknigi.com ви зможете безкоштовно слухати аудіокнигу Віють вітри, віють буйні... - Володимир Винниченко! Слухайте mp3 аудіокнигу без реєстрації у хорошій якості зі свого смартфону чи ПК у будь-який час.

Відгуки

Мінімальна довжина коментаря – 50 символів. Коментарі модеруються
Поки немає коментарів. Ти можеш бути першим!