Користувачі
0
0 голосів
Ви можете слухати безкоштовно аудіокнигу «Казки мого бомбосховища - Олексій Чупа». Всі аудіокниги жанра "Українська література / Повісті й оповідання / Сучасна проза" слухайте онлайн в найкращій українській бібліотеці sluhayknigi.com
Слухати книгу
29
переглядів
0
відгуків

Про аудіокнигу

  • Назва Казки мого бомбосховища
  • Автор Олексій Чупа
  • Тривалість 07:52:12
  • Дата публікації: 20 березень 2024

Анотація до аудіокниги

Дванадцять квартир, дванадцять трагічних, зворушливих, сумних і дивовижних історій з життя сусідів одного будинку під час буремних часів 2014 року в українському містечку на Донбасі. Усі різні - з різними долями, уявленнями про життя і планами. Але всі опиняються в однакових жахливих обставинах.

Кожна з історій, чудернацька, або буденна, щаслива або сумна, - це ще один фрагмент із яскравої мозаїки нашого життя...

Обережно! Ненормативна лексика!

Олексій Чупа - український поет і прозаїк з Макіївки. Стипендіат програми «Gaude Polonia» (Польща, 2015). Книги Олексія Чупи «Бомжі Донбасу» та «10 слів про Вітчизну» ввійшли до довгого списку премії Книга року BBC 2014 року. Фіналіст літературної премії імені Джозефа Конрада 2015 року.
Слухайте онлайн
0 голосів
На sluhayknigi.com ви зможете безкоштовно слухати аудіокнигу Казки мого бомбосховища - Олексій Чупа! Слухайте mp3 аудіокнигу без реєстрації у хорошій якості зі свого смартфону чи ПК у будь-який час.

Відгуки

Мінімальна довжина коментаря – 50 символів. Коментарі модеруються
Поки немає коментарів. Ти можеш бути першим!