Користувачі
0
0 голосів
Ви можете слухати безкоштовно аудіокнигу «Адаменко - Юрій Яновський». Всі аудіокниги жанра "Українська література / Роман / Інше" слухайте онлайн в найкращій українській бібліотеці sluhayknigi.com
Слухати книгу
13
переглядів
0
відгуків

Про аудіокнигу

  • Назва Адаменко
  • Автор Юрій Яновський
  • Тривалість 00:52:10
  • Дата публікації: 29 березень 2024

Анотація до аудіокниги

Новела осяяна радістю мирної творчої праці. Вперше в історії людства трудівник почав працювати не на експлуататора, а на себе.
Дія тут відбувається одразу після громадянської війни на металургійному заводі. Сталевар Чубенко виступає на урочистому мітингу з нагоди першої виплавки сталі «не в капіталістичний ківш, а в свій — робітничий, труджений і завойований».
І розхвильований Чубенко не може не згадати, як він «у числі авангарду робітничого класу здобував це право», як поряд з його донбасівським полком бився загін Адаменка. Чубенко жваво розповідає про партизанського героя, отамана «найбіднішого селянства» Адаменка. Це — простий хлібороб, якого революція загартувала, зробила бойовим організатором мас, винахідливим хоробрим командиром.
Слухайте онлайн
0 голосів
На sluhayknigi.com ви зможете безкоштовно слухати аудіокнигу Адаменко - Юрій Яновський! Слухайте mp3 аудіокнигу без реєстрації у хорошій якості зі свого смартфону чи ПК у будь-який час.

Відгуки

Мінімальна довжина коментаря – 50 символів. Коментарі модеруються
Поки немає коментарів. Ти можеш бути першим!