Користувачі
0
0 голосів
Ви можете слухати безкоштовно аудіокнигу «Пригоди Марка та Харка - Вадим Карпенко». Всі аудіокниги жанра "Українська література / Гумор / Дитяча література / Роман" слухайте онлайн в найкращій українській бібліотеці sluhayknigi.com
Слухати книгу
21
переглядів
1
відгуків

Про аудіокнигу

  • Назва Пригоди Марка та Харка
  • Автор Вадим Карпенко
  • Тривалість 06:58:46
  • Дата публікації: 5 квітень 2024

Анотація до аудіокниги

Весела книга пригод Марка та Харка, хоч і творилася на основі історичного матеріалу, проте більше стосується сучасності. Адже людські взаємини з перебігом століть і тисячоліть по суті своїй залишаються незмінними... Автор, за натурою пародист, від самого початку характеризував цей роман, створений на основі коміксу "Марко Пиріг, запорожець", як роман-жарт. Це - не що інше, як дружній шарж на нас з вами у найширшому розумінні. Сміх та хороший настрій гарантовані. До цього видання увійшли дві книги пригод козаків-побратимів: «Марко та Харко» («Як Пиріг став Пирогом», «Як Пиріг став козаком»)

Для дітей від 9 років.

Всі книги серії «Пригоди Марка та Харка»:

1,2. Як Пиріг став Пирогом, Як Пиріг став козаком
3. Перші синці
Слухайте онлайн
0 голосів
На sluhayknigi.com ви зможете безкоштовно слухати аудіокнигу Пригоди Марка та Харка - Вадим Карпенко! Слухайте mp3 аудіокнигу без реєстрації у хорошій якості зі свого смартфону чи ПК у будь-який час.

Відгуки

Мінімальна довжина коментаря – 50 символів. Коментарі модеруються
Олексій
Олексій
6 квітня 2024 07:01

Зміст для дітей, озвучка для дітей , усе для дітей молодшого шкільного віку