Користувачі
0
0 голосів
Ви можете слухати безкоштовно аудіокнигу «Ельза - Олег Соловей». Всі аудіокниги жанра "Українська література / Сучасна проза" слухайте онлайн в найкращій українській бібліотеці sluhayknigi.com
Слухати книгу
7
переглядів
0
відгуків

Про аудіокнигу

  • Назва Ельза
  • Автор Олег Соловей
  • Тривалість 06:23:31
  • Дата публікації: 12 квітень 2024

Анотація до аудіокниги

Герої цієї «донецької» прози - інтелектуальні трударі на ниві побутового алкоголізму, як, наприклад, персонажі роману «Ельза», що дав назву всій книзі, до якої увійшли також повісті «Танцююча зірка», «Szereletek» і «Літо». Протягом оповіді всі вони - письменник, художник і їх квартирна муза на ім'я Ельза - поневіряються по малосімейних кімнатах, п'ють і нестримно злягаються, але така вже непідробна правда життя на шахтарському Сході. Згадати щось на завтрашній ранок частенько буває складно, тому не дивно, що повість «Szereletek» в цій книзі - не що інше, як щоденник, розписаний по суворим трудових буднів пияки і коханця.
Слухайте онлайн
0 голосів
На sluhayknigi.com ви зможете безкоштовно слухати аудіокнигу Ельза - Олег Соловей! Слухайте mp3 аудіокнигу без реєстрації у хорошій якості зі свого смартфону чи ПК у будь-який час.

Відгуки

Мінімальна довжина коментаря – 50 символів. Коментарі модеруються
Поки немає коментарів. Ти можеш бути першим!