Користувачі
0
0 голосів
Ви можете слухати безкоштовно аудіокнигу «Основи держави і права - Гусарєв С.Д.». Всі аудіокниги жанра "Українська література" слухайте онлайн в найкращій українській бібліотеці sluhayknigi.com
Слухати книгу
5
переглядів
0
відгуків

Про аудіокнигу

  • Назва Основи держави і права
  • Автор Гусарєв С.Д.
  • Тривалість 09:10:14
  • Дата публікації: 16 квітень 2024

Анотація до аудіокниги

У посібнику розкрито поняття, ознаки, завдання, роль і функції держави та права, систему права, правові відносини, правопорушення і юридичну відповідальність.

Висвітлено такі фундаментальні галузі права, як конституційне, адміністративне, цивільне, трудове, кримінальне, а також основи сімейного, фінансового, земельного й екологічного права та основи правового регулювання підприємницької діяльності з охопленням правоохоронної, судової та правозахисної діяльності. Окремий розділ присвячено конституційній, цивільній, господарській, адміністративній та кримінальній процесуальній діяльності й дміністративному судочинству.

Призначено для студентів неюридичних спеціальностей вищих навчальних закладів освіти та широкого загалу.
Слухайте онлайн
0 голосів
На sluhayknigi.com ви зможете безкоштовно слухати аудіокнигу Основи держави і права - Гусарєв С.Д.! Слухайте mp3 аудіокнигу без реєстрації у хорошій якості зі свого смартфону чи ПК у будь-який час.

Відгуки

Мінімальна довжина коментаря – 50 символів. Коментарі модеруються
Поки немає коментарів. Ти можеш бути першим!