Користувачі
0
0 голосів
Ви можете слухати безкоштовно аудіокнигу «Пароль "Dum spiro" - Євген Березняк». Всі аудіокниги жанра "Українська література / Книги про війну" слухайте онлайн в найкращій українській бібліотеці sluhayknigi.com
Слухати книгу
31
переглядів
0
відгуків

Про аудіокнигу

  • Назва Пароль "Dum spiro"
  • Автор Євген Березняк
  • Тривалість 09:19:04
  • Дата публікації: 28 квітень 2024

Анотація до аудіокниги

Ім'я військового розвідника Євгена Березняка ("капітан Михайлов", "майор Вихор", "Голос") тепер широковідоме. У серпні 2001 року йому присвоєно звання Герой України з врученням ордена "Золота Зірка". Ще у 1967 р. на телеекранах з'явилася багатосерійна пригодницька стрічка "Майор Вихор". Згодом у газеті "Известия" був надрукований нарис "Здравствуй, майор Вихрь". У багатьох листах, які надійшли на адресу автора, повторювалося запитання: як це справді було? Так виник задум, а потім і книги Євгена Березняка.

"Я - Голос", "Пароль ""Dum Spiro""", "Операція ""Голос""". Бойова група "Голос", діючи у глибокому тилу гітлерівців, успішно виконала поставлені перед нею завдання. Однак коли Березняк доповів начальнику розвідки штабу фронту про своє перебування в гестапо, почалися виклики, бесіди, що нагадували допити. День Перемоги розвідник та його радистка зустріли у таборі НКВС No.174.
Слухайте онлайн
0 голосів
На sluhayknigi.com ви зможете безкоштовно слухати аудіокнигу Пароль "Dum spiro" - Євген Березняк! Слухайте mp3 аудіокнигу без реєстрації у хорошій якості зі свого смартфону чи ПК у будь-який час.

Відгуки

Мінімальна довжина коментаря – 50 символів. Коментарі модеруються
Поки немає коментарів. Ти можеш бути першим!