Користувачі
0
0 голосів
Ви можете слухати безкоштовно аудіокнигу «Полювання на птахів небесних - Теодозія Зарівна». Всі аудіокниги жанра "Українська література / Роман" слухайте онлайн в найкращій українській бібліотеці sluhayknigi.com
Слухати книгу
50
переглядів
0
відгуків

Про аудіокнигу

  • Назва Полювання на птахів небесних
  • Автор Теодозія Зарівна
  • Тривалість 10:06:10
  • Дата публікації: 2 травень 2024

Анотація до аудіокниги

Незалежно від того, відбувається дія роману в маленькому містечку чи в мегаполісі, на сценах столичних театрів чи найбільших воєнних баталій, у старовинному замку чи на танковому полігоні, - у життєписах та вчинках героїв, звичайних та незвичайних, неухильно і скрізь проступає історія трагічних митарств людської душі, які підпільно існують під оманливою оболонкою любовного роману, у котрому відмінне знання психології героїв демонструється разом з легкістю і впізнаваністю стилю авторки, із вмінням майстерно сконструювати сюжет і пронизливо описати любов, її осяяння і згасання, її відновлення і втрати.
Слухайте онлайн
0 голосів
На sluhayknigi.com ви зможете безкоштовно слухати аудіокнигу Полювання на птахів небесних - Теодозія Зарівна! Слухайте mp3 аудіокнигу без реєстрації у хорошій якості зі свого смартфону чи ПК у будь-який час.

Відгуки

Мінімальна довжина коментаря – 50 символів. Коментарі модеруються
Поки немає коментарів. Ти можеш бути першим!