Користувачі
0
0 голосів
Ви можете слухати безкоштовно аудіокнигу «Провина - Анна Хома». Всі аудіокниги жанра "Українська література / Фантастика" слухайте онлайн в найкращій українській бібліотеці sluhayknigi.com
Слухати книгу
13
переглядів
0
відгуків

Про аудіокнигу

  • Назва Провина
  • Автор Анна Хома
  • Тривалість 09:08:01
  • Дата публікації: 2 травень 2024

Анотація до аудіокниги

Де пролягає межа між Добром і Злом? Куди поспішають, чи краще спитати, — від кого втікають двоє самотніх подорожніх, що випадково зустрілися на землі тисячоліть? Що принесла їм ця зустріч — довгоочікуваний порятунок чи остаточну загибель? Чи варто тривожити приспаних привидів і де взяти відвагу, щоб уцілити у боротьбі з ними? Одвічні запитання. Одвічна війна між Світлом і Темрявою. Війна, яка ніколи не завершується. І треба вирішити, під чиї знамена встати, і в цьому рішенні не можна помилитися, бо помилка може перерости в Провину, яка здатна перекреслити теперішнє і зруйнувати майбутнє, і яку не можна буде згладити навіть найбільшою ціною.
Слухайте онлайн
0 голосів
На sluhayknigi.com ви зможете безкоштовно слухати аудіокнигу Провина - Анна Хома! Слухайте mp3 аудіокнигу без реєстрації у хорошій якості зі свого смартфону чи ПК у будь-який час.

Відгуки

Мінімальна довжина коментаря – 50 символів. Коментарі модеруються
Поки немає коментарів. Ти можеш бути першим!