Користувачі
0
0 голосів
Ви можете слухати безкоштовно аудіокнигу «Поза межами болю - Осип Турянський». Всі аудіокниги жанра "Українська література / Книги про війну / Історична проза" слухайте онлайн в найкращій українській бібліотеці sluhayknigi.com
Слухати книгу
20
переглядів
0
відгуків

Про аудіокнигу

  • Назва Поза межами болю
  • Автор Осип Турянський
  • Тривалість 02:33:01
  • Дата публікації: 2 травень 2024

Анотація до аудіокниги

Автобіографічна поема в прозі про трагічні події Першої світової війни була написана в 1917 році в таборі військовополонених в Італії. Вона хвилює людські серця, просвітлює душу високим безжальним трагізмом і осудом будь-якої війни. Роман «Син землі» відрізняється від інших творів письменника виразним романтичним спрямуванням, для нього характерні піднесеність, висока емоційна напруга, співучість і ліризм. Перед нами не роман-хроніка, не епопея побуту й звичаїв, не художньо об'єктивна картина історії, а пісня — хвала людській мужності, чистому і по-справжньому красивому коханню.
Слухайте онлайн
0 голосів
На sluhayknigi.com ви зможете безкоштовно слухати аудіокнигу Поза межами болю - Осип Турянський! Слухайте mp3 аудіокнигу без реєстрації у хорошій якості зі свого смартфону чи ПК у будь-який час.

Відгуки

Мінімальна довжина коментаря – 50 символів. Коментарі модеруються
Поки немає коментарів. Ти можеш бути першим!