Користувачі
0
0 голосів
Ви можете слухати безкоштовно аудіокнигу «Пернач полковника Вухналя - Борис Крамер». Всі аудіокниги жанра "Українська література / Детектив / Роман" слухайте онлайн в найкращій українській бібліотеці sluhayknigi.com
Слухати книгу
42
переглядів
0
відгуків

Про аудіокнигу

  • Назва Пернач полковника Вухналя
  • Автор Борис Крамер
  • Тривалість 01:30:50
  • Дата публікації: 9 травень 2024

Анотація до аудіокниги

Борис Крамер - псевдонім прикарпатського письменника, журналіста Василя Добрянського, володар чисельних нагород та відзнак.
На міжнародному конкурсі коронація слова 2018, гостросюжетний детектив "Пернач полковника Вухналя" отримав спецвідзнаку від українського радіо.

Згоріла хата коваля Бориса Циганчука. Пожежники виявляють у ній обгоріле тіло. Виявляється, що це не коваль, а хтось інший. Майор поліції Артем Нагорняк, який береться за розслідування, встановлює, що Борис Циганчук на запрошення професора Вознесенського поїхав на виставку власних робіт у Париж. Хто ж тоді згорів у його хаті? І чому професор Вознесенський приховує своє істинне обличчя?..

Радіопостановка заслужених та народних артистів України.
Слухайте онлайн
0 голосів
На sluhayknigi.com ви зможете безкоштовно слухати аудіокнигу Пернач полковника Вухналя - Борис Крамер! Слухайте mp3 аудіокнигу без реєстрації у хорошій якості зі свого смартфону чи ПК у будь-який час.

Відгуки

Мінімальна довжина коментаря – 50 символів. Коментарі модеруються
Поки немає коментарів. Ти можеш бути першим!