Користувачі
3.8
10 голосів
Ви можете слухати безкоштовно аудіокнигу «Відбір для Кощія - Ксенія Мур». Всі аудіокниги жанра "Українська література / Сучасна проза / Фентезі / Роман" слухайте онлайн в найкращій українській бібліотеці sluhayknigi.com
Слухати книгу
1 213
переглядів
1
відгуків

Про аудіокнигу

  • Назва Відбір для Кощія
  • Автор Ксенія Мур
  • Тривалість 06:14:28
  • Дата публікації: 18 травень 2024

Анотація до аудіокниги

Зачитуючись історіями про попаданок, чи думала я, що можу опинитися на їхньому місці? Ні ніколи! Але хіба хворому Кощію та його двом звіряткам було до цього діло? Тепер, щоб повернутися додому до звичного життя, я маю зображати Кощія і провести для нього Відбір наречених! Чарівно, просто чарівно! Ну тримайтеся, панове, я влаштую вам відбір!

Ютуб канал диктора

Слухайте онлайн
10 голосів
На sluhayknigi.com ви зможете безкоштовно слухати аудіокнигу Відбір для Кощія - Ксенія Мур! Слухайте mp3 аудіокнигу без реєстрації у хорошій якості зі свого смартфону чи ПК у будь-який час.

Відгуки

Мінімальна довжина коментаря – 50 символів. Коментарі модеруються
Liliia
Liliia
30 червня 2024 16:12

Сюжет цікавий. Але образ героїні,спілкування між головними героями - повний треш. Чомусь автор вирішили, що безпардонність, грубість, порушення особистих кордонів додає дівчині чарівності і є саме тим, в що Кощей закохався. Я розумію, що можливо автор хотіла наблизити сюжет до реальності і описати стосунки кожної другої пари. Але все це має занадто банальний присмак.