Користувачі
0
0 голосів
Ви можете слухати безкоштовно аудіокнигу «Людина біжить над прірвою - Іван Багряний». Всі аудіокниги жанра "Українська література / Драмa / Історична проза / Роман" слухайте онлайн в найкращій українській бібліотеці sluhayknigi.com
Слухати книгу
22
переглядів
0
відгуків

Про аудіокнигу

  • Назва Людина біжить над прірвою
  • Автор Іван Багряний
  • Тривалість 15:25:24
  • Дата публікації: 26 травень 2024

Анотація до аудіокниги

Людиною, яка біжить над прірвою, йде «по лінії найбільшого опору», в цьому романі виступає знову молодий українець Максим Колот, який у воєнний 1943 рік опиняється між життям і смертю, тобто між двома смертями, між двома воюючими арміями. Ці фронти — фашистський і радянський — мовби сталеві лещата, захоплюють у своє немилосердно стискуюче коло піщинку на полі жорстокої історії, намагаючись її стерти з лиця життя, а вона підхоплюється, зривається силою своєї віри в незнищенність свого маленького, але власного «я» і перемагає.

Бо сповідує витворений нею самою псалом одвічному сенсові людського життя на землі: «Я буду вмирати, та, поки маю дихання в мені, я буду змагатись і буду квапитись хапати іскри сонця, відбитого в людських очах, я буду з тугою вчитись тайни самому запалювати їх, шукаючи в тих,іскрах дороги з чорної прірви в безсмертя…».
Слухайте онлайн
0 голосів
На sluhayknigi.com ви зможете безкоштовно слухати аудіокнигу Людина біжить над прірвою - Іван Багряний! Слухайте mp3 аудіокнигу без реєстрації у хорошій якості зі свого смартфону чи ПК у будь-який час.

Відгуки

Мінімальна довжина коментаря – 50 символів. Коментарі модеруються
Поки немає коментарів. Ти можеш бути першим!