Користувачі
5
1 голос
Ви можете слухати безкоштовно аудіокнигу «Дикі квіти - Василь Слапчук». Всі аудіокниги жанра "Українська література / Сучасна проза / Роман" слухайте онлайн в найкращій українській бібліотеці sluhayknigi.com
Слухати книгу
37
переглядів
0
відгуків

Про аудіокнигу

  • Назва Дикі квіти
  • Автор Василь Слапчук
  • Тривалість 07:24:49
  • Дата публікації: 29 травень 2024

Анотація до аудіокниги

Сімейне життя зберігає безліч таємниць і несподіванок. За кожним вікном, що затишно світиться ввечері і виблискує шибками на ранок, — свій космос. Родина з трьох чоловік — це три світи, що перетинаються у вибраних точках. І тільки Автор знає, щось поза тими точками збігу, які скарби, красуні й найпотворніші чудовиська населяють їх. Василь Слапчук, чий стиль відрізняється витонченим психологізмом, мякою іронією, парадоксальністю, запрошує вас у захопливу подорож світами Чоловіка, Жінки і Дитини. А тим, хто не хоче занурюватись у глибини психології, роман подарує чудову можливість посміятися від душі — адже чужі проблеми такі кумедні, на відміну від своїх, болючих і невирішуваних.
Слухайте онлайн
1 голос
На sluhayknigi.com ви зможете безкоштовно слухати аудіокнигу Дикі квіти - Василь Слапчук! Слухайте mp3 аудіокнигу без реєстрації у хорошій якості зі свого смартфону чи ПК у будь-який час.

Відгуки

Мінімальна довжина коментаря – 50 символів. Коментарі модеруються
Поки немає коментарів. Ти можеш бути першим!