Користувачі
0
0 голосів
Ви можете слухати безкоштовно аудіокнигу «Недуга - Євген Плужник». Всі аудіокниги жанра "Українська література / Роман" слухайте онлайн в найкращій українській бібліотеці sluhayknigi.com
Слухати книгу
2
переглядів
0
відгуків

Про аудіокнигу

  • Назва Недуга
  • Автор Євген Плужник
  • Тривалість 06:57:00
  • Дата публікації: 10 червень 2024

Анотація до аудіокниги

З повісті Є. Плужника «Недуга» яскраво змальовано життя київської інтелігенції 1920-х років. Тема твору – люди і кохання. Кохання, яке поєднує життя, залицяння, закоханість, пристрасть і кохання, як непроханий гість у житті чоловіка, який прожив багато років у шлюбі. Саме це драматичне кохання спіткало головного героя роману, директора фабрики Івана Орловиця, який закохується у відому співачку Ірину Завазьку. Він визнав її дівчинкою з дитинства, і, виявляється, не може змусити себе забути її. Як це стало. Цей роман захоплює глибоким психологічним змістом, гострою дискусією, передає дух часу і буде цікавий сучасному читачеві.
Слухайте онлайн
0 голосів
На sluhayknigi.com ви зможете безкоштовно слухати аудіокнигу Недуга - Євген Плужник! Слухайте mp3 аудіокнигу без реєстрації у хорошій якості зі свого смартфону чи ПК у будь-який час.

Відгуки

Мінімальна довжина коментаря – 50 символів. Коментарі модеруються
Поки немає коментарів. Ти можеш бути першим!