Користувачі
0
0 голосів
Ви можете слухати безкоштовно аудіокнигу «Кама сутра - Юрко Покальчук». Всі аудіокниги жанра "Українська література / Сучасна проза" слухайте онлайн в найкращій українській бібліотеці sluhayknigi.com
Слухати книгу
52
переглядів
0
відгуків

Про аудіокнигу

  • Назва Кама сутра
  • Автор Юрко Покальчук
  • Тривалість 41:01:54
  • Дата публікації: 14 червень 2024

Анотація до аудіокниги

Юрко Покальчук культовий письменник сучасності, улюбленець молоді, науковець, музикант, мандрівник і шукач пригод, відомий ще й численними творами інтелектуально-еротичного спрямування. Що ховається на самому дні людської душі? Що є джерелом шаленого і могутнього сексуального потягу, який рухає кожною живою істотою? Де закінчується первісне тваринне начало і починається Людина? Чи можна переступати усталені моральні норми, за яких умов і коли? Чи є в людському житті щось вище за незглибимий потяг однієї людини до іншої, який змітає на своєму шляху всі суспільні норми і усталення? І якщо це не приносить нікому зла, а двом дарує щастя, то чи мають вони право бути щасливими? Як народжується з підлітка чоловік і чи може поєднатись у свідомості сина образ матері і її ж як чиєїсь коханки? Такі та багато схожих питань порушує Юрко Покальчук у своїй еротичній прозі, зібраній в одній книжці під назвою «Кама Сутра».
Слухайте онлайн
0 голосів
На sluhayknigi.com ви зможете безкоштовно слухати аудіокнигу Кама сутра - Юрко Покальчук! Слухайте mp3 аудіокнигу без реєстрації у хорошій якості зі свого смартфону чи ПК у будь-який час.

Відгуки

Мінімальна довжина коментаря – 50 символів. Коментарі модеруються
Поки немає коментарів. Ти можеш бути першим!