Користувачі
0
0 голосів
Ви можете слухати безкоштовно аудіокнигу «Маріупольський процес (Авторські читання) - Галина Вдовиченко». Всі аудіокниги жанра "Українська література / Книги про війну / Сучасна проза / Роман" слухайте онлайн в найкращій українській бібліотеці sluhayknigi.com
Слухати книгу
31
переглядів
0
відгуків

Про аудіокнигу

  • Назва Маріупольський процес (Авторські читання)
  • Автор Галина Вдовиченко
  • Тривалість 02:59:30
  • Дата публікації: 16 червень 2024

Анотація до аудіокниги

У цьому романі — усе як на війні: втрати, біль, знову втрати... Батальні сцени і мирне життя, любов і ненависть, брехня і правда.

Роману й Ользі судилися не найкращі часи для зустрічі. Полонений укр і сепаратистка - чи є гостріша суперечність у подіях літа 2014 року? Але безодня, яка здавалася нездоланною, поступово щезає. Бо в житті існує щось набагато важливіше за ненависть...

"Таке враження, що автору цього роману хтось надиктував про ті події на Сході. Той, хто усе це бачив і пережив…" Олександр Лопачук, боєць 3-го батальйону територіальної оборони "Воля".

Книга Галини Вдовиченко "Маріупольський процес" визнана кращою на "Коронації слова – 2015" у номінації «Ґранд-романи», та стала однією з найпопулярніших новинок осені.
Слухайте онлайн
0 голосів
На sluhayknigi.com ви зможете безкоштовно слухати аудіокнигу Маріупольський процес (Авторські читання) - Галина Вдовиченко! Слухайте mp3 аудіокнигу без реєстрації у хорошій якості зі свого смартфону чи ПК у будь-який час.

Відгуки

Мінімальна довжина коментаря – 50 символів. Коментарі модеруються
Поки немає коментарів. Ти можеш бути першим!