Користувачі
0
0 голосів
Ви можете слухати безкоштовно аудіокнигу «Слово за тобою, Сталіне - Володимир Винниченко». Всі аудіокниги жанра "Українська література / Історична проза / Роман" слухайте онлайн в найкращій українській бібліотеці sluhayknigi.com
Слухати книгу
11
переглядів
0
відгуків

Про аудіокнигу

Анотація до аудіокниги

В романі «Слово за тобою, Сталіне» з промовистим підзаголовком «Політична концепція в образах», В. Винниченко зробив спробу дати свій власний сценарій розгортання подій світової історії в найближчому майбутньому.

У романі дано блискучу характеристику радянського устрою, як специфічної форми експлуататорської держави, що відрізняється від традиційних капіталістичних лише незрівнянно більш високим рівнем визиску працюючих мас та ступенем несвободи. Письменник покладає багато надій на розповсюдження в суспільстві колектократичних ідей, але головною умовою початку процесу трансформації світу він все ж вважає добру волю найбільшого з радянських вождів.
Слухайте онлайн
0 голосів
На sluhayknigi.com ви зможете безкоштовно слухати аудіокнигу Слово за тобою, Сталіне - Володимир Винниченко! Слухайте mp3 аудіокнигу без реєстрації у хорошій якості зі свого смартфону чи ПК у будь-який час.

Відгуки

Мінімальна довжина коментаря – 50 символів. Коментарі модеруються
Поки немає коментарів. Ти можеш бути першим!