Користувачі
5
1 голос
Ви можете слухати безкоштовно аудіокнигу «Людолови. Том1 - Зінаїда Тулуб». Всі аудіокниги жанра "Українська література / Історична проза" слухайте онлайн в найкращій українській бібліотеці sluhayknigi.com
Слухати книгу
403
переглядів
0
відгуків

Про аудіокнигу

  • Назва Людолови. Том1
  • Автор Зінаїда Тулуб
  • Тривалість 33:10:30
  • Дата публікації: 22 червень 2024

Анотація до аудіокниги

Один з найкращих українських історичних романів ХХ століття. До першого та другого томів зібрання творів Зінаїди Тулуб ввійшов історичний роман «Людолови» у двох книгах, що розкриває складний образ гетьмана Петра Конашевича-Сагайдачного. Його образ окрилив Зінаїду Тулуб на витворення панорамної хроніки життя України, Запорозької Січі, частково московії, Польщі і Туреччини в першій чверті XVII століття. Її творча уява, збагачена величезною кількістю історичних свідчень, фактів, переказів, легенд, дум, народних пісень, народила історичний роман «Людолови», в якому відтворено, як на чорних хлібах історії виростали, жили новим, художнім життям, образи тих, кому судилося поіменно залишитися в пам'яті народній, у літописах, історичних хроніках, українських думах, піснях, переказах, тих, хто ввійшов у вічність безіменно, але зі святим правом на безсмертя в хвилюючій історії народу, і тих, кому судилося бути зганьбленим людською пам'яттю за свої злочини, свавільства і підлоти.
Слухайте онлайн
1 голос
На sluhayknigi.com ви зможете безкоштовно слухати аудіокнигу Людолови. Том1 - Зінаїда Тулуб! Слухайте mp3 аудіокнигу без реєстрації у хорошій якості зі свого смартфону чи ПК у будь-який час.

Відгуки

Мінімальна довжина коментаря – 50 символів. Коментарі модеруються
Поки немає коментарів. Ти можеш бути першим!