Користувачі
0
0 голосів
Ви можете слухати безкоштовно аудіокнигу «Смійтеся та регочіться - Грицько Драпак». Всі аудіокниги жанра "Українська література / Гумор" слухайте онлайн в найкращій українській бібліотеці sluhayknigi.com
Слухати книгу
9
переглядів
0
відгуків

Про аудіокнигу

  • Назва Смійтеся та регочіться
  • Автор Грицько Драпак
  • Тривалість 03:27:27
  • Дата публікації: 27 червень 2024

Анотація до аудіокниги

Гумор, звісно, буває різний. Буває і такий, що зрозуміти зможе тільки співвітчизник. Жарти Гриця Драпака зрозуміє не тільки той, хто живе або жив на Україні. Бо просте, повсякденне життя та життєві нісенітниці навіть у різних країнах мають багато спільних рис, оскільки крутиться все навколо простих речей. Спілкування, секс, телефонні розмови, міський транспорт, політика – неповний, але показовий перелік основних тем, з приводу яких жартують і на кухнях, і на естраді. Але навіть при цьому те, як сміються над тими чи іншими речами, має явні національні ознаки. Тому ці записи презентують саме український гумор.

Опис випусків:
Слухайте онлайн
0 голосів
На sluhayknigi.com ви зможете безкоштовно слухати аудіокнигу Смійтеся та регочіться - Грицько Драпак! Слухайте mp3 аудіокнигу без реєстрації у хорошій якості зі свого смартфону чи ПК у будь-який час.

Відгуки

Мінімальна довжина коментаря – 50 символів. Коментарі модеруються
Поки немає коментарів. Ти можеш бути першим!