Користувачі
0
0 голосів
Ви можете слухати безкоштовно аудіокнигу «Стежка від воріт - Тетяна Фролова». Всі аудіокниги жанра "Українська література / Сучасна проза" слухайте онлайн в найкращій українській бібліотеці sluhayknigi.com
Слухати книгу
4
переглядів
0
відгуків

Про аудіокнигу

  • Назва Стежка від воріт
  • Автор Тетяна Фролова
  • Тривалість 03:33:48
  • Дата публікації: 27 червень 2024

Анотація до аудіокниги

Це спогади простої української жінки, яка не воювала на фронтах ні в партизанських загонах, не страждала в концентраційних таборах, не нагороджена званням „Героя праці” ні титулом „Мати-героїня”. А все ж таки ціле її життя — героїчний подвиг.

Своєрідність й оригінальність її спогадів полягає в тому, що сліпа авторка пише про близьких їй людей, — маму, тата, сестер, братів , — яких ніколи не бачила. Пише про ніколи не бачену хату, в якій пройшло її дитинство, про стежки від воріт, на яких ніколи не спочинув її зір, про чудову подільську природу, якою її очі ніколи не милувалися…

„Стежка від воріт” — глибока сонда у психологію сліпої дитини, яка довго не усвідомлювала собі свою недугу, а усвідомивши її, вирішила стати рівною зі зрячими. І їй це силою волі і неймовірною витривалістю, вдавалося.

Всі книги серії «Поклонюся землі»:

1. Стежка від воріт
2. Під каштанами
Слухайте онлайн
0 голосів
На sluhayknigi.com ви зможете безкоштовно слухати аудіокнигу Стежка від воріт - Тетяна Фролова! Слухайте mp3 аудіокнигу без реєстрації у хорошій якості зі свого смартфону чи ПК у будь-який час.

Відгуки

Мінімальна довжина коментаря – 50 символів. Коментарі модеруються
Поки немає коментарів. Ти можеш бути першим!