Користувачі
0
0 голосів
Ви можете слухати безкоштовно аудіокнигу «Матріополь - Валентин Тарнавський». Всі аудіокниги жанра "Українська література / Роман / Фантастика" слухайте онлайн в найкращій українській бібліотеці sluhayknigi.com
Слухати книгу
7
переглядів
0
відгуків

Про аудіокнигу

Анотація до аудіокниги

Матріополь – держава-острів, де немає місця чоловікам. Винятково жіноче суспільство, яким правлять Музи на чолі з божественною Ейдос.

Це навіть не фантастика, це фантасмагорія, коктейль, у якому замішано гіпізм, морську романтику, грецьку міфологію, тоталітарну ідеологію, фемінізм і текстуальність. І кохання, звісно, куди ж без нього? Деякі епізоди, як-от комбінат посеред грецького полісу з комуністичним режимом, де живуть самі жінки, викликає відчуття стьобної абсурдності. Так само, як черги — квартирні, за холодильниками — й комуналки у світі циклопів та нереїд. Наскрізна самоіронія, легкий стиль і виверти авторської фантазії дають у результаті веселе іронічне чтиво, яке вирізняється з-поміж накатаних сюжетів типової «масовки».
Слухайте онлайн
0 голосів
На sluhayknigi.com ви зможете безкоштовно слухати аудіокнигу Матріополь - Валентин Тарнавський! Слухайте mp3 аудіокнигу без реєстрації у хорошій якості зі свого смартфону чи ПК у будь-який час.

Відгуки

Мінімальна довжина коментаря – 50 символів. Коментарі модеруються
Поки немає коментарів. Ти можеш бути першим!