Користувачі
0
0 голосів
Ви можете слухати безкоштовно аудіокнигу «Восени літо - Ганна Барвінок». Всі аудіокниги жанра "Українська література / Повісті й оповідання" слухайте онлайн в найкращій українській бібліотеці sluhayknigi.com
Слухати книгу
11
переглядів
0
відгуків

Про аудіокнигу

  • Назва Восени літо
  • Автор Ганна Барвінок
  • Тривалість 00:20:55
  • Дата публікації: 14 липень 2024

Анотація до аудіокниги

Ганна Барвінок з тих унікальних жінок, про яких варто писати окремі жіночі романи. Але їхні імена кануть у забуття, прикриті іншими іменами – більш відомими, розтиражованими: чоловіків, батьків, родичів. Так сталося і з Ганною Барвінок - насправді Олександрою Білозерською-Куліш. Її творчий псевдонім знають зараз переважно літературознавці, шанувальники етнографії, хоча Ганна Барвінок писала не гірше за чоловіка - Пантелеймона Куліша, він навіть нахвалював її твори. Але саме через нього і задля нього вона займалася не своєю літературною кар’єрою, а його. Створювала всі умови для його письменництва і змирилася з "конкуренткою" не лише в літературі, а й у серці Куліша – з Марко Вовчок. Вона багато з чим мирилася – так сильно кохала свого "Панька". І надала перевагу залишитися "ідеальною дружиною", а не "поетом жіночої долі", як назвав її сам Грінченко.

Ютуб канал диктора

Подякувати диктору за озвучку:
Приват: 4149437870164041
Слухайте онлайн
0 голосів
На sluhayknigi.com ви зможете безкоштовно слухати аудіокнигу Восени літо - Ганна Барвінок! Слухайте mp3 аудіокнигу без реєстрації у хорошій якості зі свого смартфону чи ПК у будь-який час.

Відгуки

Мінімальна довжина коментаря – 50 символів. Коментарі модеруються
Поки немає коментарів. Ти можеш бути першим!