Користувачі
5
1 голос
Ви можете слухати безкоштовно аудіокнигу «Обіцяю не вбивати - Дана Дідковська». Всі аудіокниги жанра "Українська література / Сучасна проза / Роман" слухайте онлайн в найкращій українській бібліотеці sluhayknigi.com
Слухати книгу
72
переглядів
0
відгуків

Про аудіокнигу

  • Назва Обіцяю не вбивати
  • Автор Дана Дідковська
  • Тривалість 08:28:33
  • Дата публікації: 19 липень 2024

Анотація до аудіокниги

Вона кохає і кохана. Вона має все для щастя. Але її минуле залишається таємницею навіть для коханого чоловіка. Воліла би його забути і вона сама. Та воно не схотіло забуватися і забувати про свою жертву. Героїні Дани Дідковської – звичайні українські жінки, а українки не звикли коритися долі, пливти за течією, опускати руки. Вони звикли запекло боротися – за себе, за своїх друзів, за рідних, за кохання та щастя. Отож і наша героїня виходить на стежку війни, нелегку та небезпечну. В азарті боротьби вона робить хибний крок і опиняється в лабетах маніяка. Гей, чоловіки! Лицарі! Де ви? Хто врятує пропащого ангела?!
Слухайте онлайн
1 голос
На sluhayknigi.com ви зможете безкоштовно слухати аудіокнигу Обіцяю не вбивати - Дана Дідковська! Слухайте mp3 аудіокнигу без реєстрації у хорошій якості зі свого смартфону чи ПК у будь-який час.

Відгуки

Мінімальна довжина коментаря – 50 символів. Коментарі модеруються
Поки немає коментарів. Ти можеш бути першим!