Користувачі
0
0 голосів
Ви можете слухати безкоштовно аудіокнигу «Вікна застиглого часу - Юрій Винничук». Всі аудіокниги жанра "Українська література / Повісті й оповідання" слухайте онлайн в найкращій українській бібліотеці sluhayknigi.com
Слухати книгу
18
переглядів
0
відгуків

Про аудіокнигу

  • Назва Вікна застиглого часу
  • Автор Юрій Винничук
  • Тривалість 03:59:56
  • Дата публікації: 19 липень 2024

Анотація до аудіокниги

Це магічний реалізм по-українськи, замішаний на легендах, фольклорі, романтиці спогадів, приправлений справжнім балаком, яким вміє писати лише Юрій Винничук. Легка і барвиста українська мова плюс використання етнічної галицької моделі спілкування – ось рецепт авторського стилю по-винничуківськи.

Події в ній розгортаються у невеликому Станіславі другої половини минулого століття, коли автор був ще дитиною. Люди, які живуть у цьому невеликому містечку, добре знають одне одного, і кожен з них має свою історію. От тільки не завжди зрозуміло, де в цих історіях зникає реальність і з’являється фантастика, де дійсність перетікає в казку. Світ уяви єднає правду і вигадку, однак все складне і незрозуміле автор витлумачує по-дитячому просто, бо всі учасники цих історій йому дуже добре знайомі, і немає нічого дивного в тому, що відьми та чарівниці – це звичайні сусідки.
Слухайте онлайн
0 голосів
На sluhayknigi.com ви зможете безкоштовно слухати аудіокнигу Вікна застиглого часу - Юрій Винничук! Слухайте mp3 аудіокнигу без реєстрації у хорошій якості зі свого смартфону чи ПК у будь-який час.

Відгуки

Мінімальна довжина коментаря – 50 символів. Коментарі модеруються
Поки немає коментарів. Ти можеш бути першим!