Користувачі
0
0 голосів
Ви можете слухати безкоштовно аудіокнигу «Божественна комедія - Алігєрі Данте». Всі аудіокниги жанра "Зарубіжна література / Інше" слухайте онлайн в найкращій українській бібліотеці sluhayknigi.com
Слухати книгу
27
переглядів
0
відгуків

Про аудіокнигу

  • Назва Божественна комедія
  • Автор Алігєрі Данте
  • Тривалість 18:33:01
  • Дата публікації: 4 січень 2024

Анотація до аудіокниги

Через видіння - мандрівку в загробному світі - автор зображує шлях людини до морального вдосконалення. Данте в цьому спирається на "Одіссею" Гомера, у якій головний герой також подорожує в царстві мертвих, та на "Енеїду" Верґілія, де улюбленець римлян теж сходить у Тартар, щоб побачитись зі своїм батьком. Але мандрівником у "Божественній комедії" стає сам автор, а його провідником - Верґілій.

"Божественна комедія" - велична поема про уявну мандрівку поета у потойбічний світ. Твір складається з трьох частин: "Пекло", "Чистилище" і "Рай". Поема має вступ, а кожна частина (контика) поділяється на 33 пісні і, таким чином, твір налічує 100 пісень.
Слухайте онлайн
0 голосів
На sluhayknigi.com ви зможете безкоштовно слухати аудіокнигу Божественна комедія - Алігєрі Данте! Слухайте mp3 аудіокнигу без реєстрації у хорошій якості зі свого смартфону чи ПК у будь-який час.

Відгуки

Мінімальна довжина коментаря – 50 символів. Коментарі модеруються
Поки немає коментарів. Ти можеш бути першим!